Om oss

Det är främst två individer som denna blogg handlar om. Deras gemensamma fokus är att kunna träna tillsammans och ha kul när det sker. Träningen kan vara allt från löpning till agility, till sök och längdskidåkning. Hunden och Mikaela har känt varandra sedan slutet av 2012, då Mikaela och hennes sambo Emma bestämde sig för att bli hundägare. Varje Mikaela eller Emma har tidigare haft hund. Det är mycket som är nytt för de alla och allt de gör tillsammans görs med nyfikenhet.

Mikaela
Den som ansvarar för publicering och skrivande av inlägg är Mikaela, en 24-årig landskronit som bor i Uppsala och har en förkärlek för Stockholm. Är en klassisk vardagsmotionär som gillar att prova nya saker. Sedan januari 2012 så har Mikaela prövat det här med löpning och gillar det skarpt. Utöver det så har Mikaela fått för sig att en skåning visst kan åka längdskidor, därför åktes det längd för första gången i mars 2012. Dagen efter köptes det skidor. Dessa två träningsformer vill Mikaela utveckla.

Hunden
Den andra som bloggen handlar om är en tvåårig hund, på bloggen kallad Hunden, som älskar att utmanas såväl psykiskt som fysiskt. Av förklarliga skäl så har Hunden svårigheter med att själv skriva och har gett det förtroendet till Mikaela. Hunden är väldigt duktig på att ligga i soffan och sova, lika mycket som Hunden gillar att träna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: